Ready? Let's go! Factorium opent nieuwe seizoen

5 september 2022
Ready? Let's go! Factorium opent nieuwe seizoen
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

De vakantie zit erop, maar dat is alles behalve balen want vanaf vandaag kun jij weer terecht bij je favoriete dans-, urban-, theater-, muziek- en musicalcursussen.  Hieronder vind je een overzicht van onze cursus highlights en info over het Factorium Festival op 11 september. Pssst! Wist je dat je heel september & oktober bij Factorium gratis proeflessen kunt volgen? Schrijf je snel in!

Cursus highlights
Komend seizoen kun je weer mee op expeditie met onze Muzieksafari. Maar misschien ga jij liever met de voetjes van de vloer bij Jazzdans Kinderen. Krijg alle tips en tricks over o.a. muziekproductie, opnemen en songwriting in studio six en word een ware hiphop artist. Of ben jij misschien een échte dramaqueen/king/royalty (in spé)? Dan is theaterhuis helemaal iets voor jou!

Alle cursussen

Factorium Festival 
Het is tijd voor een splinternieuw seizoen. Voor frisse wind onder de vleugels van al het aanstormende talent en door de hoofden van al onze liefhebber-kunstenaars. Check het blokkenschema en bekijk hieronder alvast de eerste highlights van ons programma:
• Muzieksafari (alle leeftijden)
• Band XL (volwassenen)
• Glow in the dark dansworkshops (6-15 jaar)
• RAAC, MAF & Topstroom performances in het Factorium theater (alle leeftijden)
• Social Grooves (alle leeftijden)

info Factorium Festival

Foto: Cloakture Photography

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief