Doe Mee! Archipel Muziekconcours 2022

16 december 2021
Doe Mee! Archipel Muziekconcours 2022
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Door mee te doen aan het Archipel Muziekconcours krijg je de gelegenheid om je muzikale talent voor publiek, waaronder ouderen, ten gehore te brengen.

Je kunt meedoen als solist, maar ook als duo, kwartet of ensemble. Alle instrumenten – ook blaasinstrumenten, zang en melodisch slagwerk – zijn van harte welkom! De voorrondes en halve finales zijn in april en mei 2022. In het Muziekgebouw Eindhoven vindt de Grande Finale plaats op 5 juni 2022.

Belangrijke informatie
Als je je aanmeldt, dan speel je eerst in een voorronde. Hoor je tot degenen die doorgaan, dan speel je in de halve finale. Win je die ook, dan sta je op 5 juni 2022 in de finale in het Muziekgebouw.

Belangrijke data
Na inschrijving krijg je te horen aan welke van de vier voorrondes je deelneemt. Elke ronde van het concours vindt plaats op een andere locatie en datum. De voorrondes en de halve finales vinden plaats in de locaties van Archipel. De finale wordt georganiseerd in het Muziekgebouw Eindhoven. Archipel biedt zorg, welzijn en wonen aan ouderen. Ouderen zijn geïnteresseerd in muziek en zien jou graag optreden!

Voorrondes
2 april Eerdbrand
3 april Dommelhoef
9 april Gagelbosch
10 april Nazareth

Halve finales
21 mei Akkers
22 mei Berkenstaete

Grande finale
5 juni Muziekgebouw Eindhoven

Schrijf je in voor 28 februari 2022 via onderstaande button. Er kunnen maximaal 32 deelnemers meedoen.
Inschrijven

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief