Theatergroep Jonge Klei 'Waar geen woorden voor zijn'

30 november 2023, 19:30 uur - 20:30 uur
Gratis
Theatergroep Jonge Klei 'Waar geen woorden voor zijn'
#Factorium

De voorstelling "Waar geen woorden voor zijn" is geprogrammeerd door Blauwe Maan, een laagdrempelige organisatie voor preventie en hulp met betrekking tot seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag, 

Theatergroep Jonge Klei brengt met "Waar geen woorden voor zijn" een voorstelling over seksueel kindermisbruik en de effecten daarvan op latere leeftijd.
Iemand die je goed kent doet vreemde dingen met je die niet fijn zijn. Je bent kind en hebt er geen woorden voor. De ander zegt dat het erbij hoort. Maar jij bent bang, allen en durft er met niemand over te praten. Wat betekent het om zo’n groot geheim te dragen?

Een voorstelling over schuld, schaamte en loyaliteit. Maar ook over de verwarring tussen je speciaal voelen en afkeer van jezelf hebben. Over machteloze boosheid, bluffen en krachtig overleven. Loodzwaar? Nee, want humor werkt bevrijdend.

Minimale leeftijd om de voorstelling te bezoeken is 16 jaar.
Na afloop vindt er een nabespreking plaats. Hulpverleners van Blauwe Maan zijn aanwezig om, indien nodig, ondersteuning te bieden aan bezoekers.  

RESERVEER EEN TICKET

Concept: Ingrid van Leeuwen, Maartje Wikkerink
Eindregie: Ingrid van Leeuwen, Job Kühlkamp
Spel: Marije Langhorst, Maartje Wikkerink, Marrit Bausch
Tekst: Patricia Kuiper met dank aan Marije Langhorst
Muziek en geluidsontwerp: Jan Pieter Koch
Advies en vormgeving: Jehudi van Dijk

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief