MusicAllFactory solo's

18 maart 2021, 19:30 uur
Online event (€ 3,50)
MusicAllFactory solo's
#MusicAllFactory#Factorium

In het vierde jaar wordt de creativiteit van onze MusicAllFactory Volwassenen (MAF-V) studenten flink op de proef gesteld. Golven van inspiratie spoelen over het toneel en brainstorms veranderen in ware orkanen tijdens het maakproces.

Onder begeleiding van onze vakkundige MAF-V docenten, vinden zij hun weg door deze artistieke tornado’s. Uitgerust met verrassende monologen, ontroerende ballads, humoristische anekdotes en knallende showstoppers, wagen zij de sprong in het diepe en stelen zij harten tijdens de solovoorstellingen. 

Via Musicalsites krijg je alvast een preview van de voorstelling op 18 maart!


VROUW!

Zes vrouwen. Zes verhalen. Over de geur van wijn. Over het verleden, waar je niet over moet praten. Over een eenzame visser op zee. Over mannen, over liefde.
Over niet aan jezelf toebehoren, maar aan een ander. Of over een jaarlijkse kerstbrief. Over wie je kunt zijn als je goed naar jezelf durft te kijken.

Programmaboekje: klik hier.

Vierdejaars: Mariska Pronk, Céline Koeckelenbergh, Maartje Mostart, Laura van Tricht, Chris Hillen en Eveline Sand.
Regie/coaching: Annerieke Groen
Muzikale begeleiding: Tom Dicke
Montage preview: Iris Sarina K


TICKETS

Je kunt voor dit online event via onderstaande button een ticket kopen. Je krijgt dan op de dag van de voorstelling tussen 15.00 en 18.00 uur een mail met de link naar de live-stream. Vergeet niet om je spambox te checken! Ondervind je problemen hierbij, of loopt iets niet lekker met de live-stream, mail dan naar.

Let op: de ticketsale sluit op 16 mrt 22.00 uur.

 


Foto: Jostijn Ligtvoet

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief