Dansworkshopdag

2 oktober 2022
Dansworkshopdag
#Factorium#Danshuis

Kan jij ook nooit stilzitten als de muziek aangaat? En oefen je elke dag voor de spiegel je beste moves? Doe dan mee met de dansworkshopdag!

Op 2 oktober, 6 november, 11 december, 22 januari, 12 februari, 5 maart, 23 april en 2 juli vinden er een aantal dansworkshopdagen plaats! Deze dagen staan helemaal in het teken van het ontplooien van je dansskills en vooral dansen met een hoop plezier.

Programma 2 oktober

Tap | 11.00-12.30u
Docent: Manon van Riel
16-99 jr

Tijdens de taples (open level) gaan we werken aan de (basis)technieken van tapdance. Deze worden verwerkt in een dansante choreografie. Laat je voeten gaan op de heerlijkste show-jazz nummers!
Mocht je geen tapschoenen hebben, dan kun je deze voor €1,50 huren bij de docent.
 
Contact Improvisatie | 13:00-17:00u
Docent: Robin Berkelmans
16-99 jr

Contact improvisatie is een hedendaagse dansvorm die in essentie over beweging vanuit gedeeld contact gaat. Improvisatie nodigt ons uit om helder open en aanwezig te zijn in het contact met onszelf en de ander. Het is een speelse, poëtische, sociale, creatieve en zelf ontwikkelende manier om te dansen. In een energieke, uitdagende dans of een verstild en langzame dans, dat verschilt per moment en danspartner. 

Tijdens de workshop ontdek je dat je zowel solo als in duo's (of andere aantallen) gaat dansen. Plezier, ontdekking en ontwikkeling staat voorop - in een ruimte voor jezelf en je dans. Door middel van oefeningen waarin het typische partnerwerk van Contact Impro uiteengezet wordt, kun je spelenderwijs handiger worden.  

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief