COACHES


De coaches van de RAAC zijn allen uitvoerend muzikant en licentiehouders van de Rockacademie. Ze staan dus volop in de beroepspraktijk en coachen je vanuit eigen ervaring, weten precies wat belangrijk is tijdens je auditie en helpen je om je te onderscheiden van andere kandidaten. En, goed te weten: de Rockacademie is naast ons pand gevestigd. Dus je loopt ook regelmatig (oud-) studenten en docenten van de Rockacademie tegen het lijf!

Joosje Jochems - Vocals
Joosje won tegelijkertijd met haar afstuderen aan de Rockacademie de Jacques de Leeuw Prijs voor Jong Toptalent Uitvoerend. Hierna reisde ze af naar Kopenhagen om daar haar diploma als “authorised CVT teacher” te behalen. Inmiddels heeft ze met zowel haar eigen band Jane Dare, als met Dear Adam en Liefs uit Tilburg platen met eigen werk uitgebracht. Ook deelde ze het podium met o.a. John Helliwell (Supertramp), Leroy Jones (Harry Coninck Jr.) en Egbert Derix. Naast zelf op het podium staan, werkt Joosje als vocalcoach met professionals in binnen- en buitenland. Ook is zij al meer dan 10 jaar werkzaam voor Factorium als band- en vocalcoach en coördineert zij de RAAC en begeleidt zij het docententeam. Zij staat de popelen om samen met jou te kijken hoe er nog meer uit jouw muzikaliteit en creativiteit gehaald kan worden, zodat je jouw ruimte op het podium kan pakken!

Thomas Pieters - Songwriting
Afgestudeerd als songwriter aan de Rockacademie (2016) is Thomas full-time uitvoerend artiest. Hij speelt onder zijn eigen naam met verhalende liedjes in de theaters door heel Nederland. Thomas werkte onder andere samen met Anneke van Giersbergen, Bertus Borgers, Gerard van Maasakkers en Kamerata Zuid (Tilburgse strijkorkest). Naast zijn persoonlijke muzikale carrière is Thomas werkzaam als Stadskunstenaar van Helmond, songwriting-docent aan het Rock City Institute, theatermaker bij de Rockacademie (Forever 27) en versterkt hij op de zaterdagen ons team bij de RAAC.

Thomas Beekwilder - Gitaar
Thomas Beekwilder studeerde gitaar aan de Rockacademie in Tilburg. Hij begon met muziek maken toen hij een jaar of zeven was. Niet met gitaar maar met drums. Daarna is hij ook piano gaan spelen en heeft hij les gehad van Annelies Heldoorn bij het Centrum voor Pop en Jazz. Op zijn 16e is hij gitaarles gaan volgen bij Frank Bogers en op zijn 18e werd hij aangenomen op de Rockacademie in Tilburg. In de afgelopen jaren heeft Thomas in aardig wat bandjes gespeeld daarnaast is hij bezig met soundengineering oftewel studio techniek. 

Wessel Maas - Bas en solfège/gehoortraining
Wessel is in 2013 afgestudeerd aan de Rockacademie als bassist en sessiemuzikant. Tijdens zijn studie speelde hij al mee in verschillende bands en zat regelmatig in de studio voor opnames. Dat is daarna alleen nog maar meer geworden. Tegenwoordig maakt Wessel eigen muziek met een goedlopend duo en speelt ook in theatervoorstellingen met grote producties.

Joost Koevoets - Drums
Joost Koevoets is in als drummer afgestudeerd aan de Rockacademie. Sindsdien geeft hij drum- en basgitaarles, coacht bandjes, schrijft liedjes en treedt op met allerlei soorten bands en muziek. Joost: "Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik het leukst vind aan mijn werk, juist de combinatie van al die dingen maakt het zo gaaf! Muziek maken betekent voor mij orde scheppen in de chaos, maar ook het roer helemaal omgooien en de sleur doorbreken. Het betekent jezelf kunnen uiten en ontdekken, maar ook samenspelen en groeien. Als jij dat ook wilt, zit je bij mij goed!"

Noah Seelmann
Van oorsprong klassiek geschoold pianist. Inmiddels afgestudeerd toetsenist aan de Rockacademie, en met een Master Of Music op zak aan het Fontys conservatorium in Tilburg staat hij midden in het werkveld van de muziekindustrie. Hij heeft zijn eigen opnamestudio én produceert muziek voor artiesten die dagelijks op radio en televisie te horen zijn, onder andere voor Davina Michelle.  

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief