Joosje Jochems

29 oktober 2019
Joosje Jochems
Categorie: Factorium, Muziekhuis

COACH bij RAAC

Muziek verbindt. Dat is toch het mooiste wat er is? Muziek komt uit het hart, legt zielen en zaligheden bloot. Bij sommige mensen haalt het maskers weg, terwijl juist anderen zich een interessant masker aanmeten om publiek te bereiken. Hoe dan ook, muziek brengt emotie en passie en daar leef ik voor!

In 2011 studeert Joosje af aan de Fontys Academy of the Arts te Tilburg als vocalist. Ze doet dit met haar eigen band, Jane Dare. Naast haar diploma, ontvangt ze ook de Jacques de Leeuw Prijs voor Jong Toptalent Uitvoerend 2011. Ze krijgt een geldbedrag, dat ze investeert in het zich verder specialiseren in Complete Vocal Technique in Kopenhagen. In 2015 behaalt Joosje ook in Kopenhagen bij Complete Vocal Institute haar diploma als “authorised CVT teacher” en mag iedereen in deze techniek scholen.

Joosje is maker en probeert zichzelf verder te ontwikkelen en het leven te onderzoeken, door zichzelf nieuwe uitdagingen en projecten te verschaffen. Dit doet ze bijvoorbeeld in de verschillende projecten waar ze zich mee presenteert naar het publiek. Meer informatie hierover is te vinden via www.joosjejochems.com

Joosje is sinds haar studie op de Fontys Hogeschool voor de Kunsten (Rockacademie), naast haar activiteiten als (solo-)zangeres en songwriter, ook zeer actief als professionele (pop)vocalcoach, zowel binnen haar succesvolle privépraktijk VOCALSCOOL! in heel Nederland, op verschillende popacademies en conservatoria (waaronder Fontys Hogeschool voor de Kunsten en ArtEz), als op het Factorium te Tilburg.

Daarnaast updatet zij dit diploma iedere 3 jaar om haar bevoegdheid te behouden (verplicht). Je bent dus verzekerd van de allernieuwste kennis en technische ontwikkelingen binnen de zangtechniek!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief