ModernJazz voor Professionals

Een heerlijk dansante ModernJazzles 'professional level'. Naast conditionele opwarming en technische oefeningen werken we aan diverse stijlen van choreografieën waarin de fun en passie voor het vak centraal staan.

ModernJazzles voor professionals is een ware trainingsles voor alumni en studenten die, zonder druk, weer lekker willen dansen om vervolgens met volle energie weer naar buiten te gaan. 

Docent: Marjon van Grunsven
Geboren in Nederland waar ze haar Bachelor Uitvoerend Jazz & Contemporary Dans en Theater behaalde. Vervolgens is ze naar New York verhuisd waar ze werkte er als professioneel danseres, choreograaf en als dans vakdocent gecertificeerd door Lynn Simonson.

Ze begon haar hedendaagse Jazz Dance Company; Memento Dance Company in 1996 in New York en verhuisde in 2000 naar Parijs. Terug in Nederland in 2003 werkte ze door met Memento Dance Company en reisde ermee door Europa, de Verenigde Staten en Canada. In het boek: jazzdance.nl van Marga Douma Alta & Jan Willem Rensman, over de zestig jaar geschiedenis van de Nederlandse Jazzdans, wordt o.a. over Memento Dance Company geschreven en de belangrijke ontwikkelingen rondom de kunst van Jazzdans.

Losse les mogelijk
€15 per les, per pin te betalen bij de balie. Kwitantie tonen aan de docent.

ModernJazz voor Professionals

ModernJazz voor Professionals

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Dinsdag (19:30 - 20:45 uur)
Lesduur
75 min.
Docent(en)
Marjon van Grunsven
Aantal lessen
10 lessen , start bij voldoende aanmeldingen (8)
Leeftijden
18 - 40 Jaar
Startdatum
14 december 2021
Einddatum
8 mei 2022
Prijs
130,00
Opmerkingen

Niveau: Professioneel
Geen les op 28 december 2021, 4 januari & 1 maart 2022. 

Losse les mogelijk: €15,00 per les

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief