M4U Volwassenen

Heerlijk galmend in huis of in de auto musicalnummers zingen uit The Lion King, Shrek, My fair Lady, Cats of Les Miserables! Komt jou dit bekend voor, schrijf je dan snel in voor deze cursus!

In deze musicalcursus komen zowel zang, dans als theater aan bod. Elke week krijg je van gespecialiseerde docenten in twee van deze disciplines les.

Je leert nummers interpreteren en een greep uit het enorme scala aan bekende maar ook minder bekende musicals kennen. Er wordt alleen gefocust op musicalrepertoire. Ervaring is niet nodig, ook niet met noten lezen. Plezier staat voorop!

Presentatie
Aan het eind van het cursus blok wordt er een korte presentatie in elkaar gezet, waarbij je als proef op de som de drie disciplines combineert!

Zang
Tijdens de zanglessen studeer je als groep ensemblenummers in uit bekende en onbekende musicals. We raken een grote verscheidenheid aan stukken aan, maar altijd met ontspanning en juist stemgebruik voorop!

Dans
Van Fosse tot Foxtrot van Ballroom tot Boogiewoogie, van jazz, klassiek modern tot hiphop, alle dansstijlen uit verschillende musicals komen voorbij. We werken aan techniek, uitvoering en verschillende stijlen. Iedereen kan deelnemen en het plezier ervan ervaren.

Spel
In de spellessen wordt een basis gelegd aan de elementaire vaardigheden. Elke spelvaardigheid wordt kort maar krachtig behandeld, zodat je zowel vakmatig als ambachtelijk een breed pallet verkrijgt.

Meer informatie?
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

M4U Volwassenen

M4U Volwassenen

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (20:30 - 22:30 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Jelle Ruijssenaars Pepijn Schwartz Lieke Dirkx
Aantal lessen
32 lessen
Leeftijden
18 - 99 Jaar
Startdatum
4 oktober 2023
Einddatum
19 juni 2024
Prijs
565,00 M4U Jaarcursus

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief