M4U Tieners

Wil je schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Dan zit je goed bij Factorium! Als musicalcursist van Musical4U kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. En, het helpt je om eventueel door te stromen naar de MusicAllFactory!  

Gedurende 32 weken worden lessen in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs. Aan bod komen elementen en technieken die in elk van deze disciplines anders worden toegepast. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode waarin alles wat is geleerd wordt toegepast. Aan het einde van het jaar komt alles samen in een spetterende voorstelling, in een schitterende theaterzaal, voor een volle zaal met publiek! 

Zang
Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

Dans
Het ontwikkelen van dansvaardigheid staat hier centraal;  motoriek, coördinatie en presentatie. Ook wordt hier een basis gelegd voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van het lichaam.

Spel
Tijdens de dramalessen wordt de fantasie gestimuleerd. Er worden (basis)technieken aangeleerd die bijdragen aan een beter spelvaardigheid.

De voorstelling
Na de algemene lessen wordt er met de groep gewerkt aan de voorstelling die aan het einde van het seizoen wordt gespeeld in het Factorium Theater in Tilburg.

Meer informatie?
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

M4U Tieners

M4U Tieners

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (18:00 - 20:30 uur)
Lesduur
150 min.
Docent(en)
Diverse Docenten
Aantal lessen
32 lessen
Leeftijden
12 - 18 Jaar
Startdatum
28 september 2022
Einddatum
14 juni 2023
Prijs
525,00 M4U Jaarcursus

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief