Groeten Uit...

Stichting Straat organiseert sinds 2003 culturele evenementen rondom Tilburgse straten en stadsgebieden. Met een gevarieerd programma wordt het verleden, heden en toekomst van zo’n omgeving belicht met aandacht voor o.a. architectuur, erfgoed, bewonersverhalen, monumenten, stadsnatuur en details in het straatbeeld. 
Factorium participeerde afgelopen 3 jaar in de projecten van Stichting Straat en blijft dat ook in de toekomst graag doen. 
Hou onze website en social media in de gaten voor informatie over de volgende editie van Groeten Uit.... 

TERUGBLIK
Groeten uit Berkel-Enschot 2019
Begin oktober 2019 waren in Berkel-Enschot op 20 locaties presentaties te zien op gebied van dans, theater, muziek, zang. Daaraan deden zo’n 50 amateurkunstenaars van Factorium mee, naast zo’n 150 bewoners. Het evenement werd door zo’n 3000 mensen bezocht.

Tussen Klooster en Kwetterie 2018
In september 2018 waren we een maand lang te vinden in de Veestraat, Trouwlaan en omstreken. In het eindweekend waren op 15 locaties presentaties te zien met zowel deelnemers uit de diverse straten, professionele kunstenaars en amateurkunstenaars van Factorium. Het evenement werd door zo’n 2000 mensen bezocht.

Tuinstraat: De verbinding 2017
In april 2017 was op bijna alle adressen in De Tuinstraat iets te doen. Een maand lang stond deze verbindingsweg in Tilburg in het zonnetje. En in het slotweekend waren op 6 locaties performances te zien, gemaakt door docenten en cursisten van Factorium.

Groeten Uit...

Groeten Uit...

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief