Billie Bob's Kunstmix

Creatieve duizendpoten opgelet! Factorium presenteert de creatieve cursus 'Billie Bob’s Kunstmix'. Samen met lieve en muzikale viervoeter Billie Bob ga je 10 weken lang aan de slag met toneelspelen, tekenen en zingen.

Billie-Bob-s-Kunstmix-Factorium-Cultuurmakers.jpg

Iedere les van de cursus staat in het teken van een nieuw thema rondom de avonturen van de hond Billie Bob dat op een creatieve manier met elkaar uitgewerkt wordt.

Zo gaat Billie Bob bijvoorbeeld op reis. Maar wat moet hij dan allemaal meenemen? Kunnen we daar samen een liedje over zingen? Misschien ontmoet hij daar wel andere hondjes, of jou! Laten we eens naspelen hoe het zou zijn om elkaar te ontmoeten. En hoe zien de locaties eruit waar Billie Bob op reis gaat? Teken je dan bergen of schilder jij eerder een mooie blauwe zee?

Zo leer je spelenderwijs over thema’s, kunstdisciplines en over Billie Bob. Elke tekening is als het ware een postzegel van de les. Deze worden in jouw eigen Billie Bob-Boek geplakt, zodat dit boek aan het einde van de cursus bestaat uit jouw herinneringen en eigengemaakte kunst! Hoe tof is dat?!

Waar wacht je nog op? Schrijf je snel in!

Billie Bob's Kunstmix

Billie Bob's Kunstmix

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (16:00 - 17:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Lieve van Tuijl
Aantal lessen
12 lessen
Leeftijden
6 - 9 Jaar
Startdatum
15 januari 2024
Einddatum
15 april 2024
Prijs
145,00 Billie Bob's Kunstmix

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief