Voorstellingsgroep No Guts No Glory

No Guts No Glory is naam van de behoorlijk ambitieuze jongeren voorstellingsgroep onder regie van Aafje Dohmen. Aafje maakt voorstellingen met een pittige inhoud. Er wordt hard gewerkt en er wordt van jou als speler gevraagd om een stevige inzet. Het aankomend jaar doet No Guts No Glory mee aan LINK. LINK is hét jongerentheaterfestival van Brabant. Je speelt daarnaast de voorstelling tijdens Powerplay bij Factorium en als gastvoorstelling bij een van de andere deelnemende centra van LINK. 

De tekst van het theaterstuk is geschreven door een professioneel theaterschrijver. De eerste periode is er met name aandacht voor spelverdieping vervolgens wordt er hard gerepeteerd voor de voorstelling zelf.

Auditie
Voor deze theatergroep moet je auditie doen. Ervaring is handig, maar niet verplicht. We kijken vooral naar je kwaliteiten en hoe je je verder kunt ontwikkelen. 

Docent/regisseur
Aafje Dohmen is een bevlogen, pittige en actieve theaterregisseur en -docent. Ze werkt als theaterdocent in het voortgezet onderwijs, bij culturele centra en als actrice bij kleine theatergezelschappen. Aafje is ook trainingsacteur en communicatietrainer en weet op verrassende wijze gebruik te maken van beide expertises.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Voorstellingsgroep No Guts No Glory

Voorstellingsgroep No Guts No Glory

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Donderdag (18:00 - 20:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Aafje Dohmen
Leeftijd
17 - 20 Jaar
Startdatum
19 september 2019
Einddatum
13 juni 2020
Prijs
324,00
Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief