Voorstelling maken en spelen All Inclusive

Wegens succes opnieuw in the running: team Peter van der Heijden en Rebecca Schoolmeesters! Peter en Rebecca maken met een grote groep spelers een productie van formaat vanuit fysiek theater. Naast fysiek theater, hebben Rebecca en Peter een fascinatie voor absurditeit.

Een ogenschijnlijk normale situatie wordt dusdanig benaderd tot het absurde vormen aanneemt; iedere poging om logisch en rationeel te verklaren waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren is gedoemd totaal te mislukken. Een knotsgek en vrolijk duo, ontregelend en reinigend voor de geest. Er wordt hard gewerkt (en veel gelachen).

Voor deelname aan dit project is een afgeronde beginnerscursus theater nodig.

 ALL-INCLUSIVE

Vakantie is genieten en even nergens aan hoeven denken. Heerlijk ontspannen en alle zorgen opzij. Wanneer u voor all-inclusive kiest is het alle dagen feest! 

Wat is er nou fijner dan  heerlijk onbezorgd op reis gaan en genieten van alle heerlijke maaltijden, drankjes en de vele faciliteiten. Van 24/7 toegang tot het zwembad tot cocktails tot op de rand van je bed, alles gratis van de grill en op zaterdagavond ABBA live. 

Werkwijze
Zonder woorden valt er zoveel te zeggen. Misschien nog wel meer dan mét woorden. Beelden zeggen meer dan met taal valt te omschrijven. En dat is precies waar het fysiek theater om draait. De repetities starten met een training fysiek theater om je als speler verhalen te kunnen laten vertellen zonder woorden.  Daarna duik je met zijn allen het All inclusive resort in. Daar liggen de conflicten al huizenhoog opgestapeld om uitgespeeld te worden tot absurde situaties. Aan het einde van het proces laten we het publiek alle hoeken van het resort zien en vooral beleven.

Elke repetitie wordt gezamenlijk gestart. Daarna repeteer je in deelgroepen. Zo komt iedereen voldoende aan bod om zijn spelkwaliteit te verdiepen.

Docent Rebecca Schoolmeesters
Rebecca Schoolmeesters is actrice en regisseur. Ze maakt toegankelijke voorstellingen over de thema's die ons mensen  met elkaar verbindt; de dood en het leven en alles wat daartussen zit. In haar werk zoekt Rebecca naar de luchtigheid en schoonheid van het bestaan, ondanks het noodlot dat ons allen te wachten staat. 

Docent Peter van der Heijden
Peter van der Heijden is verbonden als regisseur aan het Makershuis Tilburg. Peter maakt voorstellingen die het oog en hart strelen. Aaibaar maar met een valse ondertoon. Peter is zeer energiek en trekt het laatste restje energie meedogenloos uit je. Alles voor de kunsten.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Voorstelling maken en spelen All Inclusive

Voorstelling maken en spelen All Inclusive

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (20:00 - 22:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Peter van der Heijden Rebecca Schoolmeesters
Leeftijd
19 - 99 Jaar
Startdatum
25 september 2019
Einddatum
16 mei 2020
Prijs
425,00
Opmerkingen

Voorstelling op 15 en/of 16 mei 2020

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief