Musical4U Tieners

Wil je schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen? Dan zit je goed bij Factorium! Als musicalcursist van Musical4U kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. En, het helpt je om eventueel door te stromen naar de  MusicAllFactory!  

Gedurende 32 weken worden lessen in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs. Aan bod komen elementen en technieken die in elk van deze disciplines anders worden toegepast. Het cursusjaar begint met algemene lessen. Daarna volgt de repetitieperiode waarin alles wat is geleerd wordt toegepast. Aan het einde van het jaar komt alles samen in een spetterende voorstelling, in een schitterende theaterzaal, voor een volle zaal met publiek! 

Zang
Centraal in de zanglessen staan een goed en gezond stemgebruik, de algemene muzikale ontwikkeling, het leren solozingen en groepsstemvorming (ensemblezang).

Dans
Het ontwikkelen van dansvaardigheid staat hier centraal;  motoriek, coördinatie en presentatie. Ook wordt hier een basis gelegd voor het bewuster gebruik maken van de mogelijkheden van het lichaam.

Spel
Tijdens de dramalessen wordt de fantasie gestimuleerd. Er worden (basis)technieken aangeleerd die bijdragen aan een beter spelvaardigheid.

De voorstelling
Na de algemene lessen wordt er met de groep gewerkt aan de voorstelling die aan het einde van het seizoen wordt gespeeld in het Factorium Theater in Tilburg of in CC Jan van Besouw in Goirle.

Meer informatie?
Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op!

Musical4U Tieners

Musical4U Tieners

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (18:00 - 20:30 uur)
Lesduur
150 min.
Docent(en)
Barbara van den Eerenbeemt Chris Tanamal Nathan van Groenigen
Aantal lessen
Jaarcursus
Leeftijd
12 - 18 Jaar
Startdatum
18 september 2019
Einddatum
3 juni 2020
Prijs
470,00
Opmerkingen

Op dit moment is deze cursus vol, uw inschrijving wordt op de wachtlijst geplaatst.

Musical4U Tieners

Locatie
CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ , Goirle
Lesdag
Maandag (17:45 - 20:15 uur)
Lesduur
150 min.
Docent(en)
Chris Tanamal Elise Huibers- van Riel Rik Hirdes
Aantal lessen
Jaarcursus
Leeftijd
12 - 18 Jaar
Startdatum
23 september 2019
Einddatum
29 juni 2020
Prijs
470,00
Opmerkingen

U kunt niet meer instromen voor de cursus van dit jaar. Uw inschrijving wordt op de wachtlijst geplaatst voor cursusjaar 2020-2021.

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief