Kleine Productie

 
Samen met de groep en de regisseur ontdek je hoe je tot een theaterstuk komt waarbij jouw spelkwaliteiten worden aangeboord en uitgediept. Je maakt gebruik van tekst, beweging, improvisatie, licht decor en kostuum, alles wat er nodig is om het idee tot een interessante voorstelling te doen groeien. 

Regisseur Maartje van der Meij neemt je mee in dit fantastische project met de Titel: ’s Mam!

De voorstelling staat halverwege mei 2020 op de planken in het Factorium Theater.  Het wordt een luchtige ode aan een van de belangrijkste figuren in ons leven: onze moeder.

We hebben er allemaal een (gehad):
Een zachte moeder. Een warme moeder. Een strenge moeder. Een afwezige moeder. Een loeder moeder. Of een fantasiemoeder. Misschien ben je zelf wel een moeder en doe je nu dezelfde dingen die je moeder ook altijd deed. Of juist niet. Deze voorstelling gaat over moeders in alle soorten en maten. Over echte moeders en verzonnen varianten.

Samen gaan we materiaal verzamelen en maken. We werken vanuit bestaande theaterteksten gecombineerd met scènes vanuit gerichte improvisatie-opdrachten.

Het eindresultaat wordt een montagevoorstelling: denk dus niet aan een theaterstuk met een duidelijk verhaal, hoofdpersonages en dat soort zaken. Maar zie het meer als een fotocollage: een verzameling van scènes met een krachtige rode draad:  ’s Mam!

Om aan deze cursus deel te nemen is enige ervaring gewenst. 

Meer informatie
Stuur een mailtje naar Sandra Broekmans voor meer informatie s.broekmans@factorium.nl  

Kleine Productie

Kleine Productie

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Donderdag (20:15 - 22:15 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Maartje van er Meij
Leeftijd
19 - 99 Jaar
Startdatum
23 januari 2020
Einddatum
16 mei 2020
Prijs
240,00
Opmerkingen

Voorstelling op 15 en/of 16 mei 2020

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief