Workshop Buikdans & Harp

24 september 2021, 19:00 uur - 22:00 uur
€65,-
Workshop Buikdans & Harp
#Factorium#Muziekmakers#Dansmakers

Ooit gedanst op live harpmuziek? Het brengt je rechtstreeks in contact met het etherisch lichaam. Het is fantastisch, de klanken zijn zo verfijnd en helend.

Op 24 september gaan we voelen wat de klank van de harp met je doet, hoe je met buikdans kunt spelen en dansen op harpklanken. Ook mag je zelf spelen op harpen. Geen zorgen, je kunt het, Margaret is een ervaren docente. Naima leert je hoe te dansen op live muziek. Geef jezelf een warm bad van klank en beweging en doe mee met deze workshop, vanuit het hart gegeven.

Margaret Forrest is harpiste, harp docent bij Factorium Cultuurmakers en een IHTP certified healing harp practitioner. Ze is verbonden aan International Harp Therapy Program Europe. Meer weten over Margaret Forrest klik hier.

Naima (Marieke van Beek) geeft sinds 1996 les in Oriëntaalse dans. Een jaar later startte zij bij de Muzerije in Den Bosch als buikdanslerares. In 1998 haalde ze haar didactische aantekening ‘Internationale Dans’ bij het LOKV en Stichting Inspectie Kunstzinnige Vorming. Ze heeft opgetreden op een groot aantal evenementen en podia. Meer weten over Naima klik hier.

Meer info en inschrijven

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief