Te gast: Festival Circolo

19 oktober 2019
€ 10,00 (kinderen tot 12 jaar) / € 15,00
Te gast: Festival Circolo
#Factorium

Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt - HumanActs

Volslagen absurd met het hart op de juiste plek

HumanActs is een vrolijk chaotische en heerlijk humoristische voorstelling van de moderne clowns Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt. Het duo vertaalt het traditionele clownsspel op virtuoze wijze naar het nu. Toeschouwers wacht een absurde botsing tussen de wetten van het theater en de regels van de wet. Tussen de lach en de traan. Tussen herkenbaarheid en verwarring.

In een wervelwind van korte scènes vol muziek, clownerie en absurd theaterspel zoeken Goos en Helena uitersten op. De grens tussen goed en fout bijvoorbeeld en die tussen recht en krom.

HumanActs is een veelzijdige voorstelling voor jong en oud, waarbij het publiek een spiegel voorgehouden wordt en de kans krijgt ook eens om zichzelf te lachen. Boeiend van de eerste tot de laatste minuut!

Van 16 tot en met 20 oktober 2019 toont Festival Circolo je het circus van de toekomst in 3 Tilburgse theaters. Toonaangevend, toegankelijk en tegendraads. Een unieke mix van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art.

Data en tijden: 19 oktober (13.30 / 17.00 uur), 20 oktober (13.30 / 17.00 uur)
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11a Tilburg 
Tickets: € 15,00 / € 10,00 (kind t/m 12 jaar). Klik hier om tickets te bestellen. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief