Spring Awakening - OpusOne

5 mei 2023
Spring Awakening - OpusOne
#Factorium#MusicAllFactory
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg

Spring Awakening komt naar Factorium!

Spring Awakening: controversiële thema’s op explosieve rockmuziek Nieuwe Nederlandse productie van OpusOne, regie door Koen van Dijk 

Indringende scènes en explosieve rocksongs buitelen over elkaar heen in de met 8 Tony Awards bekroonde musical Spring awakening. Hierin volgen we een groep jongeren die hun identiteit en seksualiteit probeert te ontdekken, terwijl hun kerk, school en ouders elk ontluikend gevoel onderdrukken. Dit leidt tot een kruitvat aan opgekropte emoties, dat wel móet ontploffen. Spring awakening is gebaseerd op een toneeltekst van Frank Wedekind, dat bij verschijning als controversieel werd bestempeld door de uitgesproken manier waarop het thema’s als abortus, homoseksualiteit, kindermisbruik en zelfdoding behandelde. De musicalbewerking van het stuk actualiseert deze onderwerpen en combineert ze met zinderende rockmuziek. Een gedurfde show over liefde en seks, over leven en sterven.

Meer info volgt

website opusone

 

Beelden van Spring Awakening tijdens de Musical Awards Kick-Off 2022 met in de cast MusicAllFactory alumni Jeroen Stigterman, Pola van den Brand en Dave Rijnders (winnaar Beste aanstormend talent voor zijn rol in Aladdin de musical)

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief