Social Grooves - HipHop Open Podium

5 mei 2021, 20:30 uur
Online event (gratis)
Social Grooves - HipHop Open Podium
#Urbanhouse#Factorium

Tilburg’s nieuwste HipHop Jam Central! Rappers, Producers, DJ’s, Beatmakers laten hun talent zien tijdens de showcase Social Grooves, live gestreamd vanuit Studio Six in Urban House Factorium!

LINE-UP

Sanip
Sanip is de jongste deelnemer van UNA.
Dit multitalent is niet alleen producer maar ook rapper en DJ. Sanip maakt voornamelijk Drill en probeert daar vaak mee te experimenteren. 

Chapss
Chapps is een van de rappers die meedoet aan het UNA traject. Hij is ook creative director bij WAYNG productions. Chapss heeft pas zijn nieuwe tune samen met K4mm0 gedropt genaamd 'Ghetto'. Hij staat bekend om de diversiteit die hij brengt met zijn stem. Hij kan van een zware grove stem naar een hoge breekbare stem overgaan wat ervoor zorgt dat hij heel veel kan spelen in de manieren waarop hij zijn teksten overbrengt. Hij is net in de game gestapt, maar zal zich de aankomende tijd aan het publiek bewijzen en zijn muzikale stempel achterlaten.

DJ Ziggy
Ziggy zit officieel niet bij UNA. Maar hij is al lange tijd deel van de WAYNG family. Hij heeft met onder andere K4mm0, Chapss en Sanip al een aantal tunes gemaakt. Hij staat bekend om in zijn tunes punchline na punchline te gooien.

K4mm0
Ewa ik ben K4mm0 en ik ga veel dingen releasen aankomend jaar en we
gaan ook echt alleen maar bangers droppen trust me. Hou me in de gaten g
ik zie jullie in de charts. Check it, nieuwe tune samen met Chapps gedropt genaamd 'Ghetto'.

RapMexx
RapMexx is een 21 jarige rapper uit Geldrop. Woordenkunstenaar en muzikant.
Met verschillende flows, probeert hij jou mee te nemen in een kijk van zijn leven.
RapMexx zit momenteel bij het label Illerversum. En zou je misschien kunnen kennen van dubbele halve finale plek in de SkengBattles van Kaascouse.

Host: Remco Meijer

LIVESTREAM

 
Meer informatie? info@downtownpromotions.com.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief