Presentatie: BLOS & Op de Planken Goirle

2 april 2020, 18:30 uur - 19:45 uur
GEANNULEERD
Presentatie: BLOS & Op de Planken Goirle
#Factorium#Classicfactory

Er is in Goirle hard gewerkt door verschillende groepen basisschoolleerlingen afgelopen maanden. Vandaag vindt een presentatieavond plaats van 2 projecten: BLOS & Op de Planken! 

BLOS = Blaas er op LOS!
Op de basisschool kregen verschillende groepen 5-6 lessen over harmonie-instrumenten en na schooltijd mochten de leerlingen een instrument écht zelf leren bespelen. Wat een resultaat hebben ze al geboekt!!

Kom luisteren en sta verbaasd wat deze kanjers allemaal al kunnen na 17 lessen op het instrument dat zij van harmonie Oefening en Uitspanning mochten lenen.
De leerlingen worden begeleid door het leerlingorkest van deze harmonie: Colorato!

BLOS is niet alleen een heel leuk project, het is ook een fantastische samenwerking van het basisonderwijs in Goirle, harmonie Oefening en Uitspanning én Factorium!

Op de Planken!
Kinderen hebben de mogelijkheid gekregen na schooltijd hun talenten te ontdekken in muziek, drama en beeldend. 
Docenten van Factorium en SNENS hebben 6 weken lang met ze gewerkt aan een voorstelling waarin Emoji’s de hoofdrol spelen.

Op de Planken wordt georganiseerd vanuit de Combinatiefunctie Cultuur en is een samenwerking van Factorium Podiumkunsten, Bibliotheek Midden Brabant, Snens en Cultureel Centrum Jan van Besouw.

Locatie
Theaterzaal CC Jan van Besouw
Thomas van Diessenstraat 1, Goirle

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief