Factorium Talent Sessions: Volkszanger Junior

6 juni 2021, 19:00 uur
Online event (gratis)
Factorium Talent Sessions: Volkszanger Junior
#Factorium

Op 6 juni zenden wij de allerlaatste Talent Session van dit seizoen uit! We namen jullie mee op reis door onszelf, ons hart, door Tilburg, door muziek, dans en theater. Naar hogere sferen en weer terug. En dat allemaal vanuit onze Factorium duizend-en-een-nacht studio.

Maar zoals bij elke reis, is er een moment dat je terugkeert naar huis. En hoe meer thuis kan het zijn dan met de onvervalste sound van Nederlandse Volkszangers. De talenten van 'Volkszangers Junior' sluiten de reeks af met het nieuwe Nederlandse lied tot klassiekers en alles daar tussenin. Tune dus lekker in om 19.00, pak er een drankje bij en kom thuis met ons!  

online stream (Gratis)

Zoveel talent, zo’n mooi theater, maar helaas nog steeds zoveel lege stoelen. Tijd voor verandering! Wij cultuurmakers staan nooit stil en veranderen daarom onze theaterzaal in een heuse opname studio waarin wij onze talenten in de spotlights zullen zetten. Van violisten tot musicalzangers en van blazers tot singer-songwriters, je vindt het allemaal tijdens onze ‘Factorium Talent Sessions’. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief