Dansmix In het Ritme (pt. 01)

22 maart 2020
VERPLAATST
Dansmix In het Ritme (pt. 01)
#Factorium#Dancefactory

LET OP! Dansmix voorstelling van 22 maart is verplaatst naar zondag 10 mei. Gekochte tickets blijven geldig.

------------------------------------------

Met heel veel plezier presenteert de Dancefactory ook dit seizoen weer de vertrouwde Dansmix voorstellingen. Je ziet kids, jongeren en jong volwassen dansers. Na wekenlang oefenen is dit hun moment of fame!

De kids zijn te zien met Kleuterdans, Kinderdans, Kinderballet, Kidsswing en Dansmix de jongeren en jong volwassenen met Dansmix, Streetdance, Hiphop, Jazzdance en Moderne dans.  

Over de voorstelling 
‘Een dag op het station: ochtendspits, middaguur, avondspits. Rennen! De trein vertrekt bijna! Haasten, duwen, vechten om een plekje. Kom ik nog op tijd op mijn werk? De klok heeft er genoeg van, niemand neemt de tijd. De klok stapt op! Verdwenen. Weg.
Voor het eerst wordt iedereen op het treinstation gedwongen even stil te staan. Wat doen we nu? Niemand weet hoe laat het is. Zonder de klok komt er niemand op tijd. Wat is überhaupt de tijd nu?

'In het ritme' is een dansvoorstelling over het leven op het treinstation, een plek die zonder de klok niet zou kunnen draaien. Over de gevolgen van het leven zonder tikkende wijzers. Neem jij even de tijd voor ons?

Aanvangstijden voorstellingen
11.00 – 13.00 – 16.00 -18.00 uur 

Kaartverkoop
Koop jouw tickets online via onze webshop!

 Fotografie: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief