Contact Improvisatie Jam

23 oktober 2021, 12:30 uur - 17:00 uur
v.a. €30,-
Contact Improvisatie Jam
#Factorium#Dansmakers

Contact improvisatie is een hedendaagse dansvorm die in essentie over beweging vanuit gedeeld contact gaat. Improvisatie nodigt ons uit om helder open en aanwezig te zijn in het contact met onszelf en de ander. Het is een speelse, poetische, sociale, creatieve en zelfontwikkelende manier om te dansen. In een energieke, uitdagende dans of een verstild en langzame dans, dat verschilt per dans, moment en danspartner.

De middag bestaat uit een workshop en een jam gedeelte (12.15u inloop, 12.30u workshop, 15u jam). Tijdens de les zul je ontdekken dat je zowel solo als in duo's (of andere aantallen) gaat dansen. Plezier, ontdekking en ontwikkeling staat voorop - in een ruimte voor jezelf en je dans. Door middel van oefeningen waarin het typische partnerwerk van Contact Impro uiteengezet wordt, kun je spelenderwijs handiger worden. De workshop en jam is er voor iedereen die zich geroepen voelt om mee te doen!

We gebruiken de "Sliding Scale" regeling. Het is een regeling waarbij men betaalt wat men kan uitgeven. Een regeling waarbij mensen voor elkaar zorgen. Als je (ook al is het maar tijdelijk) minder te besteden hebt, betaal je de laagste prijs. Wanneer je de hoogste prijs betaalt, maak je het mogelijk dat dansers die minder kunnen betalen toch de training kunnen volgen. Met cash of via een betaalverzoek ná de Jam kun je tussen de € 30 tot € 40 betalen voor deze heerlijke middag!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief