Auditie Rockacademie Auditie Coaching (RAAC)

11 september 2021
(besloten)
Auditie Rockacademie Auditie Coaching (RAAC)
#Factorium#Muziekmakers

Wil jij met een killer-auditie je plek veroveren op de Rockacademie? Dan is onze vooropleiding Rockacademie Auditie Coaching (RAAC) echt iets voor jou! Leer, beleef en doorloop deze opleiding met een goed gevolg en start direct in de tweede(!) auditieronde van de Rockacademie.

Jouw talent(-en) in de spotlights!
Bij deze vooropleiding draait alles om het ontdekken van je eigen, unieke talenten. Na jouw auditie stellen wij samen met jou een op maat gemaakt programma samen, waarmee je het beste uit jezelf haalt en vol zelfvertrouwen een mind-blowing auditie neer kunt zetten.

Je gaat iedere zaterdag samen met onze vakkundige coaches aan de slag om jouw talent(-en) verder te ontwikkelen, als muzikant én als persoon. Bij je auditie aan de Rockacademie gaat het namelijk niet alleen om het spelen, maar ook om wie JIJ bent en wat JOUW ambities zijn.

Eén stapje voor!
De RAAC heeft als eerste licentiehouder in Nederland de kans gekregen om toekomstige Rockacademie studenten voor te dragen voor de audities. Word je voorgedragen? Dan sla je de eerste selectieronde over en mag je meteen deelnemen aan de tweede ronde!

Meer info & inschrijven 


Foto: Cloakture photography

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief