Wouter Tibboel

21 februari 2021
Wouter Tibboel
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Al van jongs af aan is Wouter al bezig met musicals. Dit was altijd een wat uit de hand gelopen hobby voor hem, tot hij twee jaar geleden besloot er zijn carrière van te gaan maken. Op zijn vijftiende deed hij auditie bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten en daar werd hem geadviseerd om te auditeren voor de MusicAllFactory (MAF) Jongeren. Hij volgde het advies op en werd aangenomen.

Na een jaar lessen te hebben gevolgd aan de MAF, werd hij toegelaten tot de vooropleiding muziektheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. “Dat bewijst maar weer hoeveel de MAF mij heeft geholpen.”

Tijdens zijn jaar op de MAF, heeft hij ontzettend veel geleerd op alle gebieden: zang, spel, dans, solfège en koorzang. Door de goede begeleiding, kon hij op een hoger niveau komen. Naast de fijne lessen, heeft ook het contact met zijn medestudenten ervoor gezorgd dat zijn tijd op de MAF onvergetelijk werd. Door naar elkaar te kijken en luisteren, viel er altijd veel te leren en door het nauwe contact zijn er vele vriendschappen ontstaan.

De overgang van de MAF naar de vooropleiding voelde voor hem heel vertrouwd. Door de goede basis die hij bij de MAF heeft gelegd, zijn veel dingen herkenbaar en kan hij zich gemakkelijker verder ontwikkelen.

Auditeren voor de MAF is wat Wouter betreft een absolute aanrader. Hij hoopt volgend jaar de volgende stap te nemen in zijn weg naar de top: aangenomen worden aan de bachelor muziektheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief