#Talent Night: Jeroen van Vliet

9 juli 2020
#Talent Night: Jeroen van Vliet
Categorie: Classicfactory, Factorium

Factorium viert van 3 t/m 17 juli  de zomer met een Zomerweek vol workshops, werksessies en presentaties die je live & onine kunt meeluisteren en meekijken. Alle dagen worden afgesloten met een Talent Night met live performances van studenten, alumni en profs.  De dinsdagavond staat in het teken van dé muziek met special guest Jeroen van Vliet. Hij treedt op met Bram Stadhouders. 

Over Jeroen van Vliet
De muziek van pianist Jeroen van Vliet, winnaar van de Buma Boy-Edgar award 2014, is persoonlijk en expressief. Hij speelt in zowel kleine als grotere ensembles (MOON TRIO, Ogu, duo Mete Erker, Zeeland Suite Revisited) en musiceert met grote intensiteit en intimiteit; de interactie tussen hem en zijn mede musici is voelbaar.

Hij werkt met Eric Vloeimans (Gatecrash, Levanter), Simin Tander en Estafest!, een band met Anton Goudsmit, Oene van Geel en Mete Erker. Hij bracht 12 albums uit, waaronder het alom geprezen piano solo-album ‘Wait’. Daarnaast werkte hij mee aan 60 andere albums.

De laatste paar jaar tourde Jeroen van Vliet over de hele wereld. Op het moment werkt hij met een variëteit aan duo’s en trio’s met wie hij muziek produceert & opneemt.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief