Suzanne van der Els

11 mei 2021
Suzanne van der Els
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Toen ze jong was deed ze niets liever dan de familie vermaken door middel van zang en dans. Nu is Suzanne van der Els haar droom aan het verwezenlijken op de bachelor muziektheater van Codarts.

Ondanks dat ze maar één jaar op de MusicAllFactory (MAF) heeft gezeten, heeft ze enorm veel geleerd. Op het gebied van zang, dans en spel, maar zeker ook op persoonlijk gebied. Kijken waar haar interesses liggen en waar ze nog harder aan kan werken, zijn dingen die op de MAF mogelijk worden gemaakt.

Het presentatiemoment voor de ouders en de open dag, er was altijd wel iets wat haar verwachtingen overtrof. Maar wat haar het meest is bijgebleven is de eindvoorstelling ‘Winterhart’. Het samen creëren en vanuit het niets een volledige voorstelling weten te maken, blijft ze iets magisch vinden. Het plezier achter de schermen, maar ook de zenuwen, zijn allemaal elementen die erbij horen en die het voor haar zo fantastisch maken.

De overstap van de MAF naar Codarts leek een sprong in het diepe, maar bleek uiteindelijk een perfecte overgang. Suzanne hoopt nog veel van haarzelf te kunnen laten zien in de komende jaren en wie weet ooit weer eens terug te keren naar haar vertrouwde Factorium in Tilburg.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief