Sil van Schijndel

10 februari 2021
Sil van Schijndel
Categorie: Classicfactory, Factorium

Sil was negentien jaar toen hij in 2018 deelnam aan de RAAC als drummer. Door de leerzame lessen en de hechte groep, waar hij nog wekelijks mee afspreekt, heeft hij een ongelooflijk tof jaar ervaren.

De afwisselende lessen – van theorielessen tot workshops tot een dag demo’s opnemen in een studio – maakte de RAAC een fijne, dynamische leeromgeving voor hem. Daarnaast waardeerde hij de docenten die niet alleen vakkundig, maar ook heel betrokken zijn bij de algemene ontwikkeling. De RAAC maakte van Sil niet enkel een betere muzikant, maar hij is zichzelf ook veel bewuster geworden van wie hij is, wat hij wil en hoe hij zijn toekomst als muzikant voor zich ziet.

Na de RAAC werd hij aangenomen aan de Rockacademie. Door de voorbereidingen en het niveau dat hij had dankzij de RAAC, kon hij rustig wennen aan de school. Inmiddels is hij gestopt bij de Rockacademie door verschillende redenen, maar spijt van zijn beslissing om de RAAC of de Rockacademie te gaan doen? Absoluut niet! Die twee toffe jaren pakken ze hem nooit meer af en hij zou iedere muzikant – die van zijn passie zijn beroep wil maken – deze studies dan ook aanraden.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief