Sabine van Iersel

19 oktober 2021
Sabine van Iersel
Categorie: Classicfactory, Factorium

'Dream big' is het motto van de eenentwintigjarige zangeres Sabine van Iersel uit Valkenswaard. Maar om haar dromen daadkracht bij te zetten, volgt ze dit jaar lessen bij de Rockacademie Auditie Coaching(RAAC).

Afgelopen jaar deed Sabine al auditie bij de Rockacademie, maar scoorde helaas niet voldoende op de muziektheorie. Dan kun je bij de pakken neer gaan zitten óf je zet je schouders eronder en gaat keihard aan de slag. Sabine koos voor de tweede optie. Een week voor de audities van de RAAC hopte ze nog snel aan boord van de RAAC-trein. Binnen no-time stond een muzikale begeleider klaar en was ze ready om de auditie te rocken. Met succes!

Op haar twaalfde deed ze auditie voor The Voice Kids. John de Mol kwam daarvoor persoonlijk even binnenlopen om te kijken hoe haar repetitie ging met zangcoach Babette Labeij. Dat moment is haar altijd bijgebleven. Ook haar deelname aan het Were di songfestival is een herinnering die ze koestert.

Met Destiny’s Child op repeat in de woonkamer, is r&b haar met de paplepel ingegoten. De slow vibe nummers zijn dan ook helemaal Sabine’s ding. Over een jaar hoopt ze er haar plekje mee te veroveren op de Rockacademie. Maar daar stoppen haar dromen niet: “Over 5 jaar wil ik mijn Rockacademie diploma op zak hebben en minstens één nummer in de Ziggodome hebben gezongen, dream big right? Ik geloof namelijk dat je alles kunt bereiken als je niet bang bent om het uit spreken en te doen.”

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief