Paul Hagenaars

29 juni 2020
Paul Hagenaars
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Paul Hagenaars is sinds 1992 docent gitaar bij Factorium. Lesgeven heeft voor hem net zoveel waarde als zelf muziek maken. Zijn muzikale activiteiten tijdens en na zijn studies Klassiek Gitaar en Gitaar Geïmproviseerde muziek aan het Brabants Conservatorium zijn divers. Succesvolle concerten in ensembles met zang, tango, flamenco-crossover en jazz binnen en buiten de Tilburgse scene zijn daar het voorbeeld van.

Naast individuele lessen geeft hij groepslessen als jaarcursus en korte cursussen zoals de kennismakingscursus gitaar en liedbegeleiding voor docenten en PABO studenten. Tevens heeft hij een speciale cursus blended learning gemaakt met digitaal lesmateriaal waarmee men naast de groepsles ook thuis zelfstandig aan de slag kan.

Paul zoekt in zijn lessen naar een samenhang tussen wat de cursist graag wil leren en muziek waarmee hij de cursist graag wil laten kennismaken. Lessen zijn daardoor veelal op maat gemaakt.

Elke speelstijl vraagt eigen technieken en interpretaties en Paul weet daaraan te beantwoorden. In de leskamer en op het podium.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief