Navin Roepan

22 oktober 2019
Navin Roepan
Categorie: Factorium, Urbanhouse

URBAN CIRCUS

Circusartiesten verrassen je keer op keer met hun virtuositeit, creativiteit, lenigheid en evenwichtskunsten. Maar breakdancers, freerunners en skateboarders doen dat ook!

Tijdens Festival Circolo lanceerden Factorium, Festival Circolo en Fontys Academy for Circus and Performance Art URBAN CIRCUS. Een nieuwe kruisbestuiving tussen circusartiesten en de urban scene.
Deze productie kwam tot stand i.s.m. Leanne Carlisle van Downtown Promotions en Dewi van Maaren van Dukebox. We stellen onze urban circus performers graag aan jullie voor!

Navin Roepan (Blaine) is in 2001 op 13-jarige leeftijd in aanraking gekomen met b-boying. Voor hem was dit liefde op het eerste gezicht. Met passie, hard werken en doorzettingsvermogen heeft hij veel bereikt in zijn break carrière. In 2004 begon hij al met reizen naar het buitenland om zijn kunsten te vertonen. Hij heeft vele (inter)nationale titels weten te bemachtigen en is de wereld over geweest voor battles, performances, workshops, bootcamps, jureren en theater. Sinds een aantal jaar wijd hij zijn leven aan het onderwijzen van de nieuwe generatie breakers in Nederland. In 2019 heeft hij de Ready 2 Rock platform opgezet om de nieuwe generatie breakers een podium te bieden. Hij hoopt in zijn leven nog vele te mogen inspireren en te motiveren om zijn/haar doelen te bereiken.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief