Monique Sanders

19 mei 2021
Monique Sanders
Categorie: Danshuis, Factorium

Als vijfjarige volgde Monique Sanders balletlessen bij Els Mulders aan de toenmalige ‘Tilburgse Dans- en Muziekschool’. Op aandringen van Els, ging Monique naar de ‘Dansacademie Brabant’ om daar vervolgens in 1976 af te studeren als docent dans.

Al ruim 45 jaar geeft Monique met heel veel plezier les aan diverse groepen in verschillende dansdisciplines waaronder jazz, caractère, tap en klassiek ballet. In de loop der jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd in klassiek ballet. Daarnaast heeft ze honderden choreografieën gemaakt en vele beginnende dansdocenten in het dansvak begeleid.

Monique is een docent in hart en nieren en wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van dans in al haar facetten. Daarbij streeft ze ernaar om iedereen het maximale uit zichzelf te laten halen tijdens haar lessen.

Dat Monique al zolang werkzaam is bij Factorium, zegt genoeg over haar gevoel van verbondenheid met het centrum voor cultuur. Sinds 10 jaar is zij ook actief als dansdocent bij de afdeling ‘Muziektheater’ van Fontys Academy of the Arts in Tilburg.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief