Marloes Bibi Blokland

27 april 2021
Marloes Bibi Blokland
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Momenteel doet ze de pre-bachelor Docent & regisseur aan de Toneelacademie van Maastricht, maar tussen 2015 en 2019 zag je haar op de planken bij de MusicAllFactory (MAF). Marloes Blokland volgde, naar eigen zeggen, ‘netjes’ jaar één tot en met vier.

Blokland begon al jong met dansen en zingen. Ze volgde musicallessen bij de lokale muziekschool toen ze negen jaar was, maar toen ze zestien werd, ging een knop in haar hoofd om en besloot ze het artiestenvak verder te gaan ontdekken. Haar zangdocente raadde haar aan te auditeren bij de MAF en zo geschiedde het.

Haar tijd op de MAF heeft zij ervaren als één van de leukste periodes in haar leven: “Ik heb er vrienden voor het leven gemaakt en vaardigheden voor het leven geleerd.” Het werken aan haar grootste passie samen met mensen die het ‘theatervuurtje’ delen, ervaarde zij als inspirerend, zwaar en ontzettend gezellig tegelijkertijd. Niet alleen op zang, spel en dans gebied, maar ook op persoonlijk vlak heeft Blokland zich weten te ontwikkelen tijdens haar vier jaar aan de MAF. Dat heeft ze vooral te danken aan de gespecialiseerde docenten: “Alle docenten begeleiden je heel goed tijdens deze persoonlijke reis.”

Naast haar docent & regie studie en werk als communicatieadviseur, is ze ook freelance zangeres en actrice. Bijvoorbeeld als zangeres op bruiloften, congressen en in kerken. En als actrice in korte films of bij de Nationale Opera. Daarnaast kun je haar gespot hebben tijdens het RTL-programma All Together Now.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief