Mariska Pronk

8 maart 2021
Mariska Pronk
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Mariska (27) volgde vanaf haar achtste jaar verschillende zang-, toneel-, dans-, koor- en musicallessen. Dat is waar haar passie voor het vak begonnen is. Na een hbo-communicatieopleiding, besloot ze op 22-jarige leeftijd het roer om te gooien zich verder te gaan ontwikkelen als artiest.

Inmiddels zit Mariska in het laatste jaar van de MusicAllFactory, is ze daarnaast bezig om kunst en cultuur te stimuleren in de wijken van Groningen, geeft ze musicallessen bij Elzer Educatie in Drachten, is ze een van de leadzangeressen bij de The Iconic Dinnershow en schrijft ze muziektheater voorstellingen.

In theaterseizoen 2021/2022 is Mariska te zien in de Nederlandse theaters met haar eigen muziektheatergroep ‘DE MEIDEN VAN TOEN’. Samen met twee andere vrouwen vertelt ze in een humoristische voorstelling over ‘de vrouw van nu’. Na de MusicAllFactory start de tournee, maar ze hoopt daarnaast verder te kunnen studeren om zich nog meer te ontwikkelen als muziektheatermaker en performer.

Op 18 maart is Mariska te zien in de 'Vrouw' (MAF-Solo's). Deze solo's worden online uitgezonden. De ticketverkoop hiervoor is inmiddels gestart! Nieuwsgierig? Op 13 maart  is een gratis preview te zien via Musicalsites.nl. 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief