Maartje Mostart

8 maart 2021
Maartje Mostart
Categorie: Factorium, MusicAllFactory

Al van kleins af aan draait de wereld van Maartje Mostart (31) om muziek en theater. Dit uit zich in jarenlang zang-, viool- en pianolessen en musicalworkshops.

Op haar zestiende werd ze toegelaten tot de vooropleiding zang ‘lichte muziek’ aan het Conservatorium van Maastricht. Daarna koos ze voor Culturele Maatschappelijke Vorming richting kunst- en cultuureducatie aan de Hogeschool Utrecht. 

In 2014 richtte Maartje haar eigen bedrijf DOEK Producties op, waarmee ze musicals produceert met jongeren. Binnen DOEK is ze werkzaam als zang – en musicaldocent op verschillende scholen en culturele instellingen. Ook is ze actief als Coördinator Muziekonderwijs bij Muziekschool Waterland in Purmerend en is ze werkzaam als zangeres op verschillende evenementen. 

In 2016 is Maartje begonnen aan de MusicAllFactory. Naast de MAF volgt ze zangles bij Michelle van de Ven en danslessen bij het Amsterdam Dance Centre.

Foto: Coby van Wageningen

Op 18 maart is Maartje te zien in de 'Vrouw' (MAF-Solo's). Deze solo's worden online uitgezonden. De ticketverkoop hiervoor is inmiddels gestart! Nieuwsgierig? Op 13 maart  is een gratis preview te zien via Musicalsites.nl. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief