Luc Verheggen

17 mei 2021
Luc Verheggen
Categorie: Factorium

Op jonge leeftijd speelde hij graag met batterijen, kabels en knopjes. Luc Verheggen (18) bouwde speakers, kocht discolampen, de huiskamer werd een podium…

Luc is momenteel tweedejaars student Geluid aan het ROC Tilburg Podium- en Evenemententechniek. Hij liep stage bij TIM-groep in Etten-Leur en Ultrasound Productions in Tilburg. Zijn vrije tijd vult hij met gamen, muziek luisteren en zich verdiepen in digitale techniek en de nieuwste apparatuur.

De liefde voor muziek kreeg hij van huis uit mee. Het plezier van samen muziek maken ontdekte hij op de muziekschool waar hij trompet leerde spelen. Later kreeg hij de kans om achter de schermen mee te helpen bij culturele activiteiten; van tonpraatavonden en popconcerten tot musicals.

In Cultureel Centrum Elckerlyc, bij Kermis FM en de Lokale omroep Goirle kunnen ze op hem rekenen. Zijn hoogtepunt was ‘Kafke in Koncert’ in Poppodium 013, waar hij beelden op LED schermen (visuals) mocht creëren en bedienen.

Deze cultuurmaker, die startte bij Factorium als vrijwilliger, begint aan een nieuw avontuur met een vaste plek in team. Telkens met maar één doel: samen aan een mooie productie werken, zodat iedereen tevreden is na afloop. Luc ziet je graag bij Factorium!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief