Len van der Pol

22 oktober 2019
Len van der Pol
Categorie: Factorium, Urbanhouse

URBAN CIRCUS 

Circusartiesten verrassen je keer op keer met hun virtuositeit, creativiteit, lenigheid en evenwichtskunsten. Maar breakdancers, freerunners en skateboarders doen dat ook!

Tijdens Festival Circolo lanceerden Factorium, Festival Circolo en Fontys Academy for Circus and Performance Art URBAN CIRCUS. Een nieuwe kruisbestuiving tussen circusartiesten en de urban scene.
Deze productie kwam tot stand i.s.m. Leanne Carlisle van Downtown Promotions en Dewi van Maaren van Dukebox. We stellen onze urban circus performers graag aan jullie voor!

Len van der Pol is sinds 10 jarige leeftijd verliefd geworden op b-boying (ookwel breakdance genoemd). Hij is één van de crewmembers van Cypher Active en samen met zijn crew reisde ze zowel binnen als buiten het land af om mee te doen met diverse battles. Zo won hij o.a. BASHJ en Charity Battle. Len is met de jaren actief geweest als danser, docent en jurylid. Tegenwoordig is hij meerdere malen te zien in theaterproducties waaronder: wYzer van DUKEBOX, Stupor van Sarah Prescimone en kleinere producties. Naast zijn actieve rol als danser is hij ook actief als fotograaf. Len is erg creatief en dat zie je wel terug in zijn dans!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief