Laura van Tricht

8 maart 2021
Laura van Tricht
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Toen Laura (26) 7 jaar was, werd haar gevraagd of ze net als haar zusje op musical wilde. Haar antwoord: "Nee, musical is stom." Als je Laura nu zou moeten beschrijven is een van de eerste woorden die je te binnen schiet, na rood haar, musical. Ze veranderde toch van gedachten na het zien van de voorstelling van haar zusje. Sindsdien is musical haar grootste passie.

Ze speelde dan ook met veel plezier 14 jaar bij musicalvereniging MusicaLOS. Naast deze lessen volgt Laura al jaren zangles bij Liesbeth Gresnigt en sinds dit jaar ook bij Michelle van de Ven.

In 2016 besloot Laura dat ze zich verder wilde ontwikkelen op musicalgebied. Ze deed auditie bij de MusicAllFactory en werd aangenomen in het eerste jaar. Na drie jaar hard werken, werd Laura aangenomen in het vierde jaar. Een jaar waar Laura altijd heel erg naar uit keek. Vorig jaar zat Laura ook in jaar 4 en aan het eind van het jaar werd haar gevraagd of ze het vierde jaar nog een keer wilde doen. Nu bijna 5 jaar later is het dan toch echt tijd om af te studeren. Na de MusicAllFactory wil Laura zich graag nog verder ontwikkelen. Ze gaat auditeren voor de master in muziektheater in Nederland en Engeland.

Op 18 maart is Laura te zien in de 'Vrouw' (MAF-Solo's). Deze solo's worden online uitgezonden. De ticketverkoop hiervoor is inmiddels gestart! Nieuwsgierig? Op 13 maart  is een gratis preview te zien via Musicalsites.nl. 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief