Jody Geijsendorpher

8 december 2023
Jody Geijsendorpher
Categorie: Factorium, Urbanhouse

Jody Geijsendorpher, afgestudeerd van Fontys Academy of the Arts in 2018, werkt als uitvoerend danseres, choreograaf en docent in zowel het commerciële als theaterwerkveld. Naast danseres, is zij ook filmmaker, opgeleid scenarioschrijfster en selfmade regisseuse.

Zij heeft gewerkt voor onder andere Eurovisie Songfestival, DanceSing, Adidas, Onze Jongens in Miami, theatertour Delusion 2022/2023/2024 en nog vele andere (inter)nationale producties. Als docent geeft zij al jarenlang hiphop, heels en contemporary lessen. Haar lessen gaan om empowerment, selfawareness, foundation en karakterontwikkeling. Haar lessen zijn een combinatie van hard werk en fun waarbij ze de beste versie van jou unieke zelf omhoog wilt halen.

Om je aan te melden voor de drop-in lessen bij Factorium Cultuurmakers kan je wekelijks een mailtje sturen naar tdctuesday@gmail.com

Om in de gaten te houden hoe het lesrooster er van die week uit ziet kan je jezelf updaten door haar te volgen op instagram, @jodygeijsendorpher en haar stories wekelijks te bekijken waarop de flyers van de lessen worden gedeeld.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief