Jeroen Meijer

20 december 2019
Jeroen Meijer
Categorie: Factorium, Urbanhouse

URBANHOUSE

Jeroen een Hiphop danser uit Tilburg. Hij is op zijn 15de begonnen met dansen. Vooral freestyle oftewel muziek aan, en dansen.
In de eerste paar jaren heeft Jeroen lessen gevolgd in choreografie. Op zijn 18de begon hij met een dansopleiding waar hij werd opgeleid om all-round danser te worden, dit was vooral choreografie op een commerciele wijze.

Hij heeft dit één jaar gedaan met veel plezier maar hij voelde zich toch meer aangetrokken tot de underground styles, en besloot hij naar een dansopleiding te gaan gespecialiseerd in underground styles. Deze opleiding heeft hij afgemaakt en vanaf toen is Jeroen veel verschillende dingen gaan proberen in de dans scene.

Hij doet aan battles mee, heeft meegedaan in voorstellingen, geeft les, organiseert events en sinds kort is hij een 'maker' in opleiding. Om zich als maker te mogen ontwikkelen heeft Jeroen subsidie gekregen van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Jeroen probeert zich iedere dag te ontwikkelen en altijd open te staan om nieuwe dingen te leren in dit super brede vak. Hij weet nog niet precies wat zijn 'einddoel' is, maar Jeroen vindt de weg die hij bewandelt leuk en ondertussen zijn er veel mooie dingen op zijn pad gekomen. Dus gaat hij vooral door waarmee hij bezig is.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief