Jan van de Laar

29 oktober 2019
Jan van de Laar
Categorie: Factorium, Popfactory

COACH bij RAAC

Jan van de Laar studeerde in het jaar 2016-2017 af als zanger op de Rockacademie Tilburg.
Hij is de frontman van de coverband Prezz en maakt eigen repertoire onder de naam SonOfAPreacherman. Jan is een veelzijdige, technische zanger die door zijn grote bereik opvalt en gevraagd wordt voor verschillende uitdagende zangwerkzaamheden.
Hij zong in verschillende studio’s bijvoorbeeld voor het MusicalAwardGala in Nederland(2016), de mantra CD ‘Soul of Tantra’ en vele anderen opdrachtgevers. Jan is ook actief in diverse livesessies en speelde onder andere met Gary Lucas (gitarist van Jeff Buckley †).

Voor- en tijdens de Rockacademie verdiepte Jan zich al in coaching en doceren. Samen met pianist Jacco Wijnia zette hij de school MuzieklesDenBosch op. Jan is mede-initiatiefnemer en aanvoerder van de muziekschool, ook geeft hij daar zelf zanglessen en bandcoaching aan zowel beginners als professionals.

Jan interesseert zich in de positieve effecten van zingen op het welzijn van de mens. Hij deed hier daarom zijn afstudeerscriptie over. Hij wil het liefst zoveel mogelijk mensen laten voelen wat zingen voor hen kan betekenen. Om dat doel te verwezenlijken geeft hij niet alleen zanglessen, maar gaat hij ook bij scholen langs docenten te inspireren om meer te zingen. Sinds 2017 werkt hij in België als zangbegeleider van de Musicalgroep BE! en sinds 2018 werkt hij als Musicaldocent op Go! Kunstacademie de Poel in Gent.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief