Ivar Costenoble

22 juni 2021
Ivar Costenoble
Categorie: Factorium, Musicalfactory

Ivar Costenoble volgde in de jaren 1997 en 1998 de opleiding van de MusicAllFactory (MAF) om zich voor te bereiden op de Fontys Muziektheaterstudie. Na een opleiding tot Muziekorthopedagoog aan het Conservatorium van Tilburg, wilde hij toch het podium op, en die weg liep via het Factorium.

De MAF-vrijdag werd ervaren als een heerlijke dag vol intensieve lessen die perfect aansloten op wat Ivar zocht voor zijn vervolgstudie. Een gezellige, gedreven groep met een hoog niveau.

Tijdens de studie aan het Fontys gaf Ivar Ensemblelessen bij de MAF-jongeren. Later heeft hij zelf nog individuele zanglessen gegeven aan de MAF-volwassenen.

Momenteel is hij al 15 jaar hoofdvakdocent Zang bij Fontys Muziektheater, waar hij bij de audities de talenten vaak ziet voorbijkomen van de MAF: een goede en gedegen opleiding voor iedereen die iets in het vak van musical- en muziektheater wil. Aankomende talenten die nog moeten ‘rijpen’ verwijst hij graag naar de MAF-audities, vertrouwend op de methodes waarin les wordt gegeven.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief