Hannah Bastiaens

15 december 2023
Hannah Bastiaens

Hannah Bastiaens studeerde in 2017 af aan de Academie voor Danseducatie op Fontys Academy of the Arts. Ze geeft voornamelijk klassiek ballet, jazz en modern. Naast dansles geven in het amateur werkveld geeft Hannah ook dansworkshops voor dansgezelschap 'de Stilte' in voornamelijk het basisonderwijs en bij andere leuke opdrachten die voorbij komen.

''Als kind heb ik zelf ook altijd les gehad bij Factorium, dus toen ik daar in 2016 mocht binnenrollen als (bijna) dansdocente voelde dat wel als thuiskomen!

Naast mijn liefde voor dans en het overdragen daarvan, kom ik ook echt naar de lessen voor mijn leerlingen. Vooral als je kinderen in je lessen ziet opgroeien over de jaren dat ze bij je blijven dansen. De verbinding opzoeken met elkaar binnen een groep of met jezelf wanneer je aan het dansen bent, dat vind ik belangrijk. Het gevoel dat je ervan krijgt, dat je nog meer wilt leren of bepaalde passen steeds beter onder de knie krijgt en dat je er samen plezier in hebt en er voldoening uit haalt. Gelukkig heb ikzelf veel inspirerende dansdocenten gehad die mij dat gevoel hebben gegeven. Ik hoop dat ik dat ook bij mijn cursisten teweeg kan (blijven) brengen.''

BEKIJK HET COMPLETE DANSHUIS AANBOD

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief