Gert Oude Sogtoen

7 juli 2020
Gert Oude Sogtoen
Categorie: Factorium, Muziekhuis

“Muziek maken en beleven verrijkt het leven!”

Sinds zijn eerste pianolessen op vijfjarige leeftijd ondervindt hij dit nog dagelijks. Hij wilde niets liever dan zich onderdompelen in de wereld van de piano. Dat resulteerde in een Cum Laude afstuderen aan het conservatorium in Tilburg, zowel docerend als uitvoerend. Als pianodocent geniet hij van het coachen van zijn leerlingen. “Op ieder niveau daag ik de leerling uit om te zoeken naar zijn of haar eigen muzikale identiteit en bied ik de middelen om deze vorm te geven”.

Naast het lesgeven heeft Gert zich van jongs af aan bekwaamd in het begeleiden van zangers en instrumentalisten en wordt hij sinds 2000 regelmatig gevraagd bij grote musicalproducties van Stage Entertainment als repetitor, orkestlid en dirigent.

Sinds 2008 is hij pianist en muzikaal leider bij zangschool BrabantTalent, sinds kort ondergebracht bij Stichting Volgspot te Uden. Hij arrangeert voor meerstemmige koren en ensembles en schrijft pianostukjes ‘op maat’ voor zijn leerlingen.

Gert is sinds 2009 in dienst bij Factorium als pianodocent en begeleider. “Voor mij een bijzondere plek om muziekbeleving te delen. En delen vermeerdert de waarde. Wat een verrijking!”

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief