Festival Q&A met Lucas van Hest

21 februari 2020
Festival Q&A met Lucas van Hest
Categorie: Actingfactory, Classicfactory, Dancefactory, Factorium, Musicalfactory, Popfactory, Specialfactory, Urbanhouse

FACTORIUM FESTIVAL. Een grandioos en gratis festival voor de hele familie. Om alvast in de sfeer te komen stellen we de komende weken onze talenten aan jullie voor. Ze treden op tijdens het festival op 15 maart.

Lucas van Hest speelt met Musical4U Goirle in de laatste 2 uitvoeringen mee van de familievoorstelling “Rommelzolder” in Het Huistheater. 

Festival Q&A met Lucas van Hest

01 Hoi wie ben jij? Ik ben Lucas, ik ben 16 jaar, ik speel al 4 jaar in musicals en ik vind het hartstikke leuk. Ik zit op het Koning Willem II College in de drama stroom, dat is echt super leuk!!

02 Wat doe je precies bij Factorium? Ik volg de musical lessen bij M4U goirle.

03 Wanneer ben je met de lessen begonnen? Sinds 2016, dit is mijn vierde jaar.

04 Wat vind je leuk aan de cursus/lessen? Het lekker jezelf kunnen zijn en echt helemaal in je rol kan kruipen.

05 Ben je vanuit thuis uit opgegroeid met muziek/dans/musical/theater?  Nee, niemand bij mij thuis doet musical.

06 Wat vind je van Factorium en hoe ben je bij Factorium terecht gekomen?  Ik vind Factorium echt een leuke organisatie, omdat ik dan lekker musical kan spelen. Ik ben bij Factorium gekomen omdat ik op zoek was naar een groep waar ik kon zingen/dansen/spelen.

07 Het leukste wat je hebt meegemaakt bij Factorium?  Het leukste is elk jaar weer als je de première gaat spelen.

08 Wat heb je allemaal geleerd bij Factorium? Beter leren dansen/zingen/spelen.

09 Wat zou je nog wel eens willen proberen op het gebied van dans, theater, muziek of musical? In een bekende musical op een groot podium spelen.

10 Vertel iets over jouw docent… Mijn docent is Elise Huibers. Elise is echt een geweldige dramadocent die mij heel erg helpt met het verbeteren van mijn speelkunsten

11 Wat is jouw leukste podiummoment…Toen we met z’n allen op het podium de verkeerde dans gingen doen. Oeps...

12 Waar zou je nog wel eens willen optreden? AFAS Circustheater.

13 Wat doe je liever: thuis of voor een groot publiek spelen? Groot publiek, het lijkt veel enger maar dat is niet zo voor je ouders is gewoon echt niet fijn. Liever het grote publiek dus.

14 Waar repeteer je, hoe vaak en wat moet je daar voor doen? In repeteer in het Jan van Beschouw in Goirle, 1 keer per week 3 uur. Je moet de scènes oefenen die je die dag gaat repeteren.

15 Dromen en ambities….Het lijkt me hartstikke leuk om ooit in grote musicals te spelen, ik weet alleen niet of ik er mijn baan van wil maken.

16 Lievelingsplekje in Tilburg en/of Goirle? De schouwburg, omdat ik hier kan kijken naar leuke voorstellingen.

17 Wie vind je tof…welke muzikant/danser/acteur volg je? Ik volg niet echt 1 persoon ik vind heel veel acteurs wel leuk.

18 Mooiste dans, theater of concert? Lion King

19 Wat kijk je op YouTube? Welke vloggers volg je en waarom? Heel veel verschillende dingen, maar ik vind talentenjachten wel leuk om te zien.

20 Jouw allergrootste passie?  Dansen/zingen/spelen oftewel Musical

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief