Bart van Osch

1 februari 2021
Bart van Osch
Categorie: Factorium

Hoi iedereen! Ik ben Bart van Osch en ik ben 21 jaar jong. Ik ben afgestudeerd als Allround DTP’er en medewerker Marketing & Communicatie Evenementenorganisatie. Momenteel ben ik werkzaam als freelancer grafisch vormgever voor Factorium.

In de periode van maart tot juni 2019 heb ik vanuit het ROC Tilburg stage gelopen bij Bram en Saskia op de MARCOM afdeling van Factorium. Bram heeft mij de wereld van cultuur, dans, muziek en theater laten zien. Ik heb tijdens mijn stage ontzettend veel mogen leren en heb gewerkt aan toffe projecten zoals de nieuwe huisstijl van de MAF en het ontwikkelen van nieuwe beelddragers.

Ook na mijn stageperiode had ik nog goed contact met Bram. Ik heb daarom in december 2019 besloten om een eigen onderneming op te richten en freelancer te worden voor Factorium. Ik ben vooral bezig met ontwerpen van online PR-materiaal en dat doe ik met veel liefde. Mijn werkzaamheden voer ik het meeste uit vanuit huis en ben daarom niet vaak op de werkvloer te vinden. Gelukkig heb ik tijdens de periode dat ik rondliep bij Factorium kennisgemaakt met alle lieve collega’s en voel me nog nog steeds ‘part of the family’.

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief