Aafje Dohmen

8 november 2019
Aafje Dohmen
Categorie: Actingfactory, Factorium

THEATER

Sinds 2006 is Aafje als theatermaker bij Factorium Podiumkunsten (voorheen De Muze) werkzaam. Ze werkt hier aan veel verschillende dingen.

Zo is Aafje in de wijken te vinden waar ze allerlei projecten doet met verschillende doelgroepen. Zo bedenkt en regisseert ze samen met Stichting Straat ieder jaar Groeten uit…, een project waarbij we op zo’n 15 locaties in een wijk of stadsdeel allerlei optredens houden. Dit jaar was het Berkel-Enschot, de volgende keer wordt het De Schans.
Aafje is ook bezig met een kunstproject voor mensen met geleefde ervaring (dakloosheid, psychiatrie, gevangenis, verslaving, etc.) en heeft een theater- en dansvoorstelling over voetbal gemaakt met een elftal allochtone vrouwen in Tilburg Noord.

Daarnaast regisseert Aafje al jaren de supertoffe jongerentheatergroep No Guts No Glory (15 – 19 jaar) die een aantal keer te zien waren op het LINK jongerentheaterfestival.

Aafje voelt zich heel erg thuis bij Factorium. De cursisten zijn heel fijne mensen om mee te werken en ze krijgt als theatermaker alle kans om dingen uit te proberen. Een heerlijke plek!

Buiten Factorium
Naast haar werk bij Factorium heeft Aafje twee eigen bedrijven. Ze werkt als trainingsacteur (rollenspellen in het bedrijfsleven), communicatietrainer en ze geeft ook les in jezelf presenteren. En soms regisseert ze nog een voorstelling. Daarnaast geeft ze ook les in het vak trainingsacteren. 

www.aafdohmen.nl of www.raaftrainingsacteurs.nl.

Aafje vindt het leuk om heel veel verschillende mensen te ontmoeten en met ze te werken. Ze probeert mensen met haar enthousiasme, humor, openheid en vakkennis een stapje verder te helpen. Als dat lukt, wordt ze daar oprecht blij van.
Dus wellicht zien we elkaar een keer. Zou gezellig zijn!

Fotografie: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief