WINTERSPELEN! Voor de kids

12 november 2020
WINTERSPELEN! Voor de kids
Categorie: Dansmakers, Factorium, Muziekmakers, Theaterhuis, Urbanhouse

Speciaal voor de kids organiseert Factorium de Winterspelen! Lekker laagdrempelig kennismaken met dans, theater en muziek in 4 lessen van 1 uur. De keuze is aan de kinderen; zij bepalen welke discipline ze volgen. Ze worden gecoacht door onze bevlogen docenten en zullen met een grote glimlach en enthousiaste verhalen huiswaarts keren! Half november start het eerste blok.

In het programma van het eerste blok hebben de kinderen de keuze uit: theater & breakdance!

Theater
Vier keer toneelspelen in de winter. Elke les ga je iets heel anders doen wat met theater te maken heeft, een soort carrousel. Denk bijvoorbeeld aan een griezelles, of een waarin Heel Belangrijke Mensen Heel Belangrijke Dingen doen, iets om vet van over de grond te rollen van het lachen of waarin alles en iedereen vooral heel erg RAAR is en doet. Na deze 4 lessen heb je in elk geval veel geleerd over toneel spelen en hoe jij dat doet.

Meer info & inschrijven


Breakdance
De coolste moves op de vetste beats, dat is Breakdance! Speciaal voor super stoere bboys & bgirls bieden wij deze laagdrempelige cursus aan tijdens Winterspelen. Het is vet om te zien, stoer om te doen en cool om te leren! In deze 4 lessen ervaar je zelf hoe gaaf breakdance is en iedere week leer je nieuwe special steps, freezes & powermoves. Niemand minder dan Navin Roepan, dé professionele breaker/ docent en 5-voudig Nederlands breakdance kampioen uit Tilburg is jouw coach en hij leert je alles wat je wilde weten over breakdance en meer … !

Meer info & inschrijven 

Begin volgend jaar volgt er een ander blok met een nieuw programma!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief