Winnaars Alegria Schoolbandcompetitie bekend!

24 augustus 2020
Winnaars Alegria Schoolbandcompetitie bekend!
Categorie: Factorium, Muziekmakers

Stichting Alegria staat op voor kinderen in de krottenwijken (favela's) van Rio de Janeiro. Met allerlei activiteiten/events wordt geld ingezameld om hen te ondersteunen. Stichting Allegria geeft ook jong talent in Nederland een podium via o.a. de jaarlijkse schoolbandcompetitie. Afgelopen weekend stonden de bands in het Factoriumtheater. En natuurlijk speelden ze het dak eraf!

De volgende bands deden mee: Black Velvet (Cambreur College ), Marieke en Cathelijne (2College Durendael), D-Jiron (Cobbenhagenlyceum), SIS (Koning Willem II College), Cliché (Odulphuslyceum) en ELLE (Odulphuslyceum). 

Het was superspannend. Wat een talent! De jury had dan ook geen makkelijke taak. Dit waren de uiteindelijke prijswinnaars: Elle (juryprijs) & Black Velvet (publieksprijs)! Hartelijk gefeliciteerd!

Wil jij graag via Stichting Alegria de kinderen in Rio de Janeiro steunen? Doneer dan via www.stichtingalegria.com! Zelf in een band spelen? Dat kan ook bij de Popfactory van Factorium. Check onze bandlessen (alle leeftijden en niveaus, ook voor kids) & individuele muzieklessen!

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief